drupal statistics
leaflet_icon.png

Download direct onze folder

NoP_PDF_downlaod.png

ebook_icon.png

Ebook beschikbaar in onze praktijk

NoP_PDF_downlaod.png

pdf_icon.png

Lees onze blog

blog-icon.png

Bel voor een afspraak: 040 24 33 571 / 062 5174777

Een effectieve behandeling helpt u verder vooruit

diploma.gif

Biografie van Dr Conger

Dr_Conger.jpg"DOCTOR VAN HET JAAR - 2020" *** "DOCTOR VAN DE TOEKOMST - 21E EEUW"

Dr
R.E. Conger

Op de middelbare school in New York werd de Doctor gekozen tot muzikant van de klas. Vanwege dit talent studeerde hij ook aan de wereldberoemde Eastman School of Music in Rochester New York. Op zijn 18e was hij een professionele muzikant. Kort daarna kwam hij tot de conclusie dat muziek niet zijn echte passie was. Daarom besloot hij wetenschap te gaan studeren. Daarnaast begon hij met body-building.


Waarom is dit belangrijk?Dr Conger begon zijn opleiding en carriere niet, omdat zijn ouders en andere familieleden ook medici waren. Hij volgde zijn eigen pad, geboren uit de behoeft voor hemzelf! Hij vond geen antwoorden op zijn vragen en problemen bij ostheopathie, dokters of specialisten in zijn omgeving (één van de beste medische opleiding en ostheopathie opleiding van Amerika). Hij zocht daardoor zelf naar de antwoorden en hij slaagde daarin. (zoals te lezen is op zijn facebookpagina).
Gebruik zijn unieke proces, diagnostiek en behandelingstechnieken voor je eigen klachten en los deze problemen voor altijd op! Maak direct een afspraak

Door deze sport ontwikkelde de Doctor klachten aan zijn rug, benen en schouders. Hij ging naar verschillende artsen, orthopedische chirurgen, osteopaten en therapeuten. Maar niemand kon hem van zijn klachten afhelpen. Daarom verdiepte hij zich in zijn klachten en beetje bij beetje kwam hij er achter wat hij mankeerde. De Doctor besloot een officiële opleiding te volgen die hem in staat zou stellen mensen met dezelfde en vaak voorkomende problemen te genezen. Met body-building had de Doctor dezelfde klachten ontwikkeld die veel mensen krijgen door bijvoorbeeld hard werken, lang zitten, bukken, een ongeluk en zwangerschap. Daarbij komt dat de vader van de Doctor was afgekeurd voor lichamelijke arbeid op de leeftijd van 56 jaar. - Klik hier om Dr.Conger in actie te zien op 57-jarige leeftijd -  Zijn vader had dezelfde klachten die hij al ontwikkelde als body-builder op de leeftijd van 20 jaar. Maar de Doctor wilde niet afgekeurd worden. Uiteindelijk voltooide hij zijn opleidingen. de Doctor heeft drie verschillende graden behaald. Een doctoraal in chiropractie, een bachelorsgraad in menselijke biologie, een medegraad in wetenschap en diploma's voor radiologie en radiografische interpretatie. En tenslotte FUNCTIONELE GENEESKUNDE CERTIFICATIE: het zoeken naar de werkelijke oorzaak van uw probleem – pijn. Conger heeft 5 jaar lang, samen les gehad met Dr Jeff Spencer, de chiropractor voor Lance Armstrong en Tiger Woods. Beide studeerden Cum Laude af en omdat beiden tijdens hun gezamelijke studieperiode dezelfde vaardigheden ontwikkelden, trekken ze beide wereldatleten, bekende acteurs en andere bekende personen aan. Dr Spencer is nu gespecialiseerd in laser therapie en Dr Conger is gespecialiseerd in de Conger Spier. U krijgt van deze doktor, in Eindhoven dezelfde zorg als een bekend persoon, zoals Mel Gibson, Lance Armstrong of Tiger Woods. Nu, op 46-jarige leeftijd, is hij een topspeler bij de basketbalvereniging van Best. De Doctor staat op die lijst tussen basketbalspelers van gemiddeld 20 jaar. Met zijn 46 jaar is dat een prestatie. Hij reikt dan ook graag elk jaar de Spier-gewrichtologie Trophy uit aan een individuele sporter.

Hij kan dit allemaal doen omdat hij het probleem heeft opgelost. Dit probleem leidde ertoe dat zijn vader en bijna hijzelf niet meer in staat waren te werken en recreatief te sporten. Zijn vader leed jarenlang aan rugklachten de Doctor besloot niet te lijden, maar de ziekte te verslaan en met succes! En daarom wil hij u net als Mel Gibson, bekende sterren en vele topatleten helpen te genezen. (Lees de ervaringen van V.I.P's)

Het is uniek dat onze specialisten maar één doel voor ogen hebben

U helpen in de strijd tegen de pijn!

Diploma