drupal statistics
leaflet_icon.png

Download direct onze folder

NoP_PDF_downlaod.png

ebook_icon.png

Ebook beschikbaar in onze praktijk

NoP_PDF_downlaod.png

pdf_icon.png

Lees onze blog

blog-icon.png

Bel voor een afspraak: 040 24 33 571 / 062 5174777

Een effectieve behandeling helpt u verder vooruit

2 benen gered van amputatie

Geachte Heer Conger
Mijn man heeft verschillende behandelingen gehad en met resultaat bij u.
Er zaten aders verstopt in zijn been en is onder behandeling bij Dr B (mmc Veldhoven). Na 3 behandelingen bij Specialist Conger was de doorbloeding al veel beter in zijn been: hij had weer een warme voet.
Wij waren heel blij.
Vandaag moesten we nog naar Dr. B, hij is vaatchirurg. Wij waren natuurlijk benieuwd naar dit resultaat van specialist Conger. En jawel Dr. B zei; de doorbloeding is veel beter.
Dus specialist Conger wij zijn u héél dankbaar voor het goede resultaat.
We blijven natuurlijk bij u komen.
We bedanken u en uw vrouw en andere collega, we zien u vrijdag
Gildo en Rian

Notities van Dr. Conger: Een been was al geamputeerd. De andere been was aan de gang voordat hij onder behandeling was in de Spiergwrichtologie (Conger's) praktijk. Door de behandeling van Dr. Conger was de volgende amputatie stopgezet.  Dr Conger.

beensave1.jpg


Boxtel, 27 augustus 2014

Voor Ronald Conger,

Mijn vader, Jan, geboren 11 oktober 1929, is al ruim tweëeneenhalf jaar aan het tobben met vaatproblemen in zijn onderbenen. Ook heeft hij diabetes type2. In maar 2012 is een teen van zijn linkervoet geamputeerd vanwege een infectie/wond die niet wilde genezen.

In september 2013 kreeg hij wondjes aan zijn rechtertenen en na heel veel ellende en pijn en ziekenhuisopnames, zijn eerst als zijn rechtertenen geamputeerd en op 17 april 2014 uiteindelijk zijn rechteronderbeen.

Inmiddels was het topje van zijn lijker grote teen ook zwart. Toen ook dat pijn begon te doen zei de vaatchirurg bij een spoedcontrole dat we er ernstig rekening mee moesten houden dat ook het linkeronderbeen geamputeerd zou worden. Ze wilden het wel eerst nog dotteren.

Inmiddels was ik zelf onder behandeling bij Ronald Conger en heb hem gevraagd of hij mijn vader zou kunnen helpen. Hij wilde het zeker proberen.

Na één behandeling was de pijn al weg. We zijn nu een keer of zes geweest. Mijn vader is behandeld en heeft een aantal leefregels gekregen. Zoals geen bier drinken, weinig tot geen koolhydraten eten (dit om zijn bloedsuikergehalte zo stabiel mogelijk te houden) multivitaminen en magnesium slikken en elke avond vijf tot tien minuten in koud water met zijn linkervoet.

Inmiddels is mijn vader gedotterd (we durfden dat niet te weigeren) en er is verbetering in de bloedsomloop van zijn linkerbeen. De pijn is weg, de wonden zijn tot stilstand gekomen en zijn teennagels groeien zelfs weer langzaam.

Het grootste probleem zit in de doorbloeding van de voet omdat de kleine slagaderen in vooral de enkel verstopt blijven. Maar tot nu toe is in ieder geval het been behouden gebleven.

Mijn vader loopt al een paar maanden goed met zijn rechteronderbeen prothese met een rollator en kan soms al zonder hulpmiddel. Komende week verhuist hij naar een woonzorgwoning en kan hij weer zelfstandig wonen.

Wij zijn er blij en heel gelukkig hiermee en heel dankbaar naar Ronald Conger. Dat wilden wij graag laten weten.

Met vriendelijke groet Marjo en Jan Uit Boxtel

Notities van Dr Conger: In de linkervoet was twee tenen al geamputeerd voordat hij in de Spiergewrichtologie (Conger's) praktijk was. De rechterbeen- voet was al geamputeerd een jaar vroeger. NU was de geheel linkerbeen aan de gang om geamputeerd te worden. Door Dr. Conger's behandeling was deze ziekteproces en de volgende amputatie stopgezet. In beide benen was de medische behandeling hetzelfde maar voor de linkerbeen was Dr. Conger aanwezig om de ziekte stop te zetten!

Dr Conger

beensave2.jpg